Haus LKV Oy
Haus LKV Oy

Rivitalo | 4h, k, kph, s, khh, wc

Paavonkatu 1 B, Mattelmäki, Kaarina

Hinta

269 000 €

Koko

94,5 m²

Vuosi

2001

Suositulta Mattelmäen alueelta vapautumassa 1-tasoinen päätyasunto seuraaville omistajille. Asunnossa on erinomainen pohjaratkaisu. Kolme makuuhuonetta sijaitsevat etupihan puolella, kun taas olohuone, keittiö sekä kodinhoito- ja peseytymistilat ovat takapihan puolella. Etelään suuntautuvalle takapihalle on käynti olohuoneesta ja kodinhoitohuoneesta, joten myös saunatiloista on helppo siirtyä vilvoittelemaan suojaisalle terassille. Erillisen kodinhoitohuoneen lisäksi arkea helpottaa myös kaksi wc:tä sekä varasto- ja autonsäilytystilat huoneiston sisäänkäynnin yhteydessä. Huoneiston pinnoista ja varustuksesta on pidetty hyvää huolta ja niitä on kunnostettu säännöllisesti. Merkittävimpiä korjauksia ovat olleet vuonna 2018 toteutettu kylpyhuoneen, kodinhoitohuoneen ja wc-tilojen remontti sekä vuonna 2021 valmistunut keittiöremontti. Huoneiston seinä- ja lattiapinnat on uusittu kokonaisvaltaisesti vuonna 2012, jonka jälkeen pintoja on kunnostettu tarpeen mukaan. 2014 kunnostettu takaterassi on osittain katettu vuonna 2017. Kohteen parhaimpiin puoliin kuuluu piha-alueet niin etu- kuin takapihalla. Vehreillä piha-alueilla on runsaasti jokavuotisia istutuksia, koristepuita ja marjapensaita. Yksityisyyttä ja omaa rauhaa tuo tuuhea tuija-aita sekä viheralue, johon takapiha rajautuu. Taloyhtiö sijaitsee huippupaikalla aivan palveluiden äärellä. Kävelyetäisyydellä sijaitsevat mm. päiväkodit, koulut ja kaikki Kaarinan keskustan palvelut. Hovirinnan suosittu uimaranta ja sen viereiset leikki- ja liikennepuistot tarjoavat ikimuistoisia hetkiä lapsille. Matka rantaan käy turvallisia kävelyreittejä pitkin, mitkä sopivat erinomaisesti myös vaikkapa koiran ulkoilutukseen. Julkisen liikenteen yhteydet ovat toimivat ja lähin bussipysäkki sijaitsee vain 200 metrin päässä. Myös omalla autolla liikkuminen on vaivatonta, sillä esimerkiksi Turku-Helsinki-moottoritielle on nopea yhteys ilman ruuhkakohtia. Kohteeseen tutustuu parhaiten paikan päällä, joten ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaikasi! Tapio Arvo 0449793099 tapio@hauslkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80357316
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, s, khh, wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
94,5 m²
Kokonaispinta-ala
94,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2001
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

255 500,73 €

Velkaosuus

13 499,27 €

Velaton hinta

269 000,00 €

Neliöhinta

2 846,56 €/m²

Vastike

Hoitovastike

373,28 € / kk

Pääomavastike

122,85 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

496,13 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 29 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Tietoliikennevastike 5,40 e/kk. Osakas tekee oman sähkösopimuksen. Yhtiökokous 13.6.2024 päättää korjaushankkeesta, jonka rahoittamiseksi hallitus esittää enintään 95.000 euron suuruista pääomalainaa. Tämän perusteella myytävän huoneiston osuus kustannuksista olisi arviolta 10.592 euroa. Tarkka kustannus selviää remontin valmistuttua.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Lisätietoja terassista: Takapihalla reilunkokoinen terassialue, joka osin katettu. Terassilaudoitus on uusittu 2014 ja katos rakennettu 2017. Etupihan terassi on uusittu 2020.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiiliverhoilu ja puu
Keittiön kuvaus
Keittö uusittu 2021. Vinyylilankkulattia uusittu 2023. Seinät maalattu/tapetoitu. Varustus: Jääkaappipakastin, uuni, liesitaso, (induktio), liesituuletin, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone, laminaattitaso.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone kokonaan uusittu 2018. Seinät ja lattia laatoitettu. Varustus: Suihku, wc-istuin, peilikaappi, lattialämmitys, kiinteät valaisimet, ikkuna.
WC-tilojen kuvaus
WC kokonaan uusittu 2018. Seinät ja lattiat laatoitettu. Varustus: Wc-istuin, kaapisto, allas, peilikaapisto, kiinteä valaisimet.
Saunan kuvaus
Saunan lattian laatoitus uusittu kylpyhuoneremontin yhteydessä 2018. Seinien panelointi sävytetty 2019. Saunassa sähkökiuas ja ikkuna.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuone kokonaan uusittu 2018. Lattia ja seinät laatoitettu. Varustus: Kaapistot, työtaso (laminaatti), pesukoneliitäntä, allaskaapisto, lattialämmitys, kiinteät valaisimet, oma uloskäynti takaterassille (ikkunaovi).
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen seinä ja lattiapinnat remontoitu 2012. Seinät maalattu/tapetoitu. Lattia laminaattia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta, joiden seinä- ja lattiapinnat remontoitu pääosin 2012. Pienimmän huoneen tapetti uusittu 2022. Seinät maalattu/tapetoitu. Lattiat laminaattia.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, lämmin ulkovarasto ja häkkivarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Kiinteät kaapistot makuuhuoneissa ja eteisessä. Sisäänkäynnin yhteydessä ulkovarasto, joka on eristetty 2015. Taloyhtiön yhteisessä varastotilassa lämmin häkkikomero.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Kiinteistötunnus
202-418-1-312
Isännöitsijän yhteystiedot
Maininki Isännöinti Oy, Almin Cero, almin.cero@maininkioy.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Irtaimistovarastot, väestönsuoja, kaapeli-tv
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 336 375,90 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 10

Tehdyt remontit
Perussäätö ja nuohous 2022.
Kuntoarvio 2021.
Pihan kallistusten ja asfaltin korjauksia 2021.
Pihavalojen ja autokatosten valojen uusiminen led-valoiksi 2019.
Alkuperäiskuntoisten kylpyhuoneiden saneeraus 2018-2019.
Lämmönsiirtimen ja kiertovesipumpun uusiminen 2018.
A-talon toisen päädyn sokkelin salaojituksen korjaus 2017.
Julkisivujen puuosien maalaus 2015.
Tukimuurin korjaus a-talo 2013.
Ilmanvaihdon perussäätö ja nuohous 2013.
Lämmönsiirtimen vaihto 2011.
Varastojen ja autokatosten seinien huoltomaalaus 2009.
Jäteaitauksen kattaminen 2005.
Tulevat remontit
Hallitus esittää yhtiökoukselle 13.6.2024:
Yläpohjien eristysten uusinta, läpivientien tiivistäminen, ilmanvaihdon säätö ja nuohous, lämmitysjärjestelmän tasapainotus sekä patteriventtiilien ja -termostaattien uusiminen sekä valokuituliittymä. Urakan rahoittamiseksi pyydetään yhtiökokoukselta valtuutus enintään 95 000 euron pääomalainalle, joka sisältää edellä mainitut työt sekä varauksen mahdollisille lisätöille. Lopullinen päätös urakan toteutumisesta ja laajuudesta tehdään yhtiökokouksessa.

Myöhemmin suunnitteilla:
Sähköautojen latauspistekartoitus, salaojien kuvaus ja pesu 2025.
Kattojen pesu ja pinnoitus 2026.
Energialuokka
D (2013), Energialuokka: D2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 26.12.2024
Tontin koko
847,5 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoja kaavoituksesta antaa Kaarinan kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kaarinan Mattelrinne

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneistoon kuuluu yksi autopaikka, joka on katoksessa (pistokkeellinen). Toista autoa on mahdollista säilyttää huoneiston edustalla autokatoksen vieressä.
Pihan kuvaus
Huoneiston etelään suuntautuva takapiha rajautuu kaupungin viheralueeseen. Takapihalla reilunkokoinen ja osittain katettu terassi. Etupihaa ja päätyä suojaa tuuhea tuija-aita ja sisäänkäynnin edustalla puinen terassi. Piha-alueet pääosin nurmikkoa, jolla myös runsaasti jokavuotisia istutuksia, puita sekä marjapensaita. Etupihan kulkuväylä on asfaltoitu.
Tiedustelut
Tapio Arvo, 044 979 3099, tapio@hauslkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kaarina

Asuinalueena Mattelmäki, Kaarina

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapio Arvo

Kiinteistönvälittäjä LKV

Haus LKV Oy

Haus LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.