Pekka Lahtinen LKV
Pekka Lahtinen LKV

Erillistalo | 5 h, k, rt, 2 x erill. wc, khh, ph, s, 2 x varasto

Eestinmalmi 12, Eestinmalmi, Espoo

Hinta

665 000 €

Koko

143 m²

Vuosi

2018

* UUTUUS! * Tyylikäs, uudehko erillistalo Eestinmalmilla! Vuonna 2018 valmistunut näyttävä, harmaaksi rapattu talo on erinomaisella pohjalla toteutettu. Kahdesta kerroksesta löydät kaiken mitä kodiltasi tarvitset; neljä hyvänkokoista makuuhuonetta, avaran keittiön ja olohuoneen sekä arjen askareita helpottavat tilat kuten esim. tilavan kodinhoitohuoneen omalla katetulla sisäänkäynnillä, useamman kylpyhuoneen ja wc:n. Oma piha on oiva lisä kokonaisuuteen! Kokonaissisäpinta-alaltaan 143 m² talo on erittäin hyvänä pidetty. Valinnoissa nousee esille arkielämistä kestävät, ja ulkonäöllisesti hyvät valinnat. Suomalainen Timberwise tammiparketti löytyy kaikista asunnon tiloista, lukuun ottamatta laatoitettuja märkätiloja, portaita sekä alakerran aulaa. Valkoiseksi maalatut seinät ja panelikatto raikastavat ilmettä. Talon värivalinnat pyörivät maanläheisissä sävyissä. Ehdottomasti yksi talon parhaista puolista on tilavien makuuhuoneiden lisäksi yläkerran olohuone ja keittiö. Tila on yhtenäistä, avointa ja lukuisten ikkunoiden ansiosta valoisa. Olohuone on väljä ja suuremmatkin huonekalut mahtuvat sinne loistavasti. Aurinkoisena päivänä kerros suorastaan kylpee valossa! Kulku terassille ja pihalle on suoraan olohuoneesta ja kesäisin siinä kelpaakin nauttia auringon tarjoamasta lämmöstä. Terassia on laajennettu vuonna 2021 ja siihen mahtuu hyvin sekä ruokapöytä, että sohvaryhmä. Vehreä nurmipiha jatkuu yläpihalta aina talon vierustaa pitkin alapihalle, jossa on oma hiekkalaatikko. Toimivien tilojen lisäksi talo huokuu hyviä teknisiä ratkaisuja kuten maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä, koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla sekä silmää miellyttävät ja käyttöä kestävät materiaalivalinnat. Vesikiertoinen lattialämmitys jakaa lämmön tasaisesti kaikkiin tiloihin ja koneelliseen tulo- ja poistoilmanvaihtoon liitetty LTO-laite kierrättää hukkalämmön tehokkaasti hyötykäyttöön. Modernit energiaratkaisut mahdollistavat alhaiset asumiskustannukset. Kahdeksan erillistalon yhtiö omalla tontilla on hyvin hoidettu ja jo itsessään hyvin näyttävä kokonaisuus. Rinnetontilla sijaitsevat asunnot ovat sijoitettu ilmansuuntien kannalta optimaalisesti ja tontin takana oleva metsä tarjoaa loistavat ulkoilumahdollisuudet. Eestinmalmin pientaloalue tarjoaa rauhaa ja luonnon läheisyyttä hyvien palveluiden lähettyviltä. Alueella on myös monia päiväkoteja ja kouluja sekä monipuoliset palvelut. Finnooseen avattu metroasema helpottaa julkisilla liikkumista! Myynti ja esittelyt: Kiira Lahtinen p. 0400 33 7070, kiira.lahtinen@lahtinenlkv.fi * * * TARVITSETKO APUA OMAN ASUNTOSI MYYMISESSÄ? Tiesithän, että kauttamme saat luotettavan hinta-arvion nykyisestä kodistasi. Ota yhteyttä ja sovitaan maksuton arviokäynti. #pekkalahtinenlkv #suurellasydämellä

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80356755
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5 h, k, rt, 2 x erill. wc, khh, ph, s, 2 x varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
143 m²
Kokonaispinta-ala
143 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala on tarkistusmitattu E-mittaus:n Mika Jahkola toimesta 5.5.2022 Huoneistoala on tarkistusmitattu; pyöristettynä huoneistoala, asuintilat 125 m² + muut tilat 10 m². Talon kokonaispinta-ala on 143 m² ja kylmä ulkovarasto 7,2 m².
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2018
Vapautuminen
n. 2-3 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

665 000,00 €

Velaton hinta

665 000,00 €

Neliöhinta

4 650,35 €/m²

Vastike

Hoitovastike

375,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

375,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20,00 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Vesimaksu tasataan 2 krt/v todellisen kulutuksen mukaan

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Sisääntulo on kerrosten välissä, lattia laattaa, seinät maalattu ja katto mdf-paneloitu. Eteisessä peililiukuovikaapistot. Laatoitetut portaat lasikaiteella johdattavat sinut ylä- ja alakertaan. Alakerrassa portaiden alla säilytystilaa.
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Vuonna 2021 laajennettu terassi, länteen.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Radonin vertailunäytetutkimus 12.5.2021
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, vesikiertoisella lattialämmityksellä
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Pääosin valkoiseksi maalattu, märkätiloissa laatoitettu, saunassa paneloitu. Pintamateriaalit (lattia): Pääosin parkettia, Timberwise Snöhetta (classic 185 cm, öljyvahattu). Eteisessä, alakerran aulassa ja märkätiloissa laatoitettu. Pintamateriaalit (katto): Pääosin mdf-paneloitu, märkätiloissa puupaneloitu.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Petra-keittiöiden avoin, vaalea keittiö, jossa paljon kaappi- ja laskutilaa. Mustat laminaattitasot, valkoiset kaapistot (ml. tiskikaappi), välitila laattaa ja yläkaapistojen alla valonauha. Kodinkoneet integroidut. Keittiön yhteydessä paikka ruokapöydälle ja tila avautuu suoraan olohuoneeseen. Katto mdf-paneloitu.
Jääkaappi (AEG, täyskorkea), erillinen pakastin (AEG, täyskorkea), mikroaaltouuni (AEG), liesi (AEG), liesituuletin (AEG, hormi), astianpesukone (AEG) ja allas (Franken komposiitti)
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran kph: lattia ja seinät laattaa, katto paneloitu. Ikkuna ulos. Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, Novartin käsienpesuallas- ja valopeilikaapisto. Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä erillinen pukuhuone, jossa myös erillinen wc. Pukuhuoneessa lattia laattaa, seinät maalattu. Katto paneloitu. Erittäin tilava saunallinen kylpyhuone: lattia ja seinät laattaa, katto paneloitu. 2 x suihku.
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa pukuhuoneen ja kylpyhuoneen yhteydessä.
Seinämateriaalit: Maali
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä. Harvian sähkökiuas, käyttökytkin seinässä. Lauteiden alla, molemmin puolin, valot. Tummennettu lasiovi.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerrassa, omalla sisäänkäynnillä varustettu. Sisäänkäynti on katettu. Tilasta kulku varastohuoneeseen, jossa lattia parkettia, seinät maalattu ja katto mdf-paneloitu. Tila toimii vaatehuoneena ja seinillä Elfa-säilytysjärjestelmä. Varastossa Swegon Casa ilmanvaihtokone, sulaketaulu ja veden pääsulku.
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, lattiakaivo, pöytätaso, tila pesutornille, pesuallas (Franke) ja Paikka ja varaus kuivauskaapille
Olohuoneen kuvaus
Valoisa avoin tila. Ikkunat ulos omalle pihalle! Katossa verhokiskot. Olohuoneesta käynti terassille.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi yläkerrassa ja kaksi alakerrassa. Tilavat huoneet, joista jokaisessa kiinteät Novartin kaapistot. Näkymät etupihalle, koilliseen. Ikkunoissa sälekaihtimet ja verhotangot.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, kylmä ulkovarasto ja vaatehuone
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
49-30-266-4
Isännöitsijän yhteystiedot
Ted Rönnberg, hallituksen pj
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Ulkovarasto
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 8 Autokatospaikkoja: 8

Energialuokka
B (2013), Energialuokka: B2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 01.12.2027
Tontin koko
3 649 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Espoon Eestinmalmi 12

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Hyvät, mm. Nöykkiön, Espoonlahden ja Suomenojan kattavat palvelut kauppakeskus Merituulen, Lippulaivan ja Liilan muodossa sekä yksittäisten kauppojen kuten K- ja S-market Malminmäki, Martinsillantien Lidl yms.
Koulut: Eestinkallion alakoulu n. 750 m, Kantokasken alakoulu, Martinkallion koulu (1-9 lk), Nöykkiönlaakson alakoulu, Nöykkiön yläkoulu, Finno skola (1-6 lk) n. 1,5 km.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja metroasema lähellä Bussipysäkki n. 550 m, josta yhteydet mm. Finnoon metroasemalle. Finnoon metroasema n. 2,8 km. Yksityisautoilun kannalta hyvät, Länsiväylä ja Kehä lähellä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Sähköauton latausasemalla varustettu (Wallbox 11 kW).
Tiedustelut
Kiira Lahtinen, 0400 33 7070, kiira.lahtinen@lahtinenlkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Eestinmalmi, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kiira Lahtinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Pekka Lahtinen LKV

Pekka Lahtinen LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.