Omakotitalo | 4h + avok + kph + s + khh + wc + 2vh

Veininkatu 37 A, Laaksolahti, Espoo

Hinta

620 000 €

Koko

110 / 119 m²

Vuosi

2020

Tässä se vihdoin on! Omalle tontille, ajatuksen ja sydämen kanssa vuonna 2020 rakennettu Sievi-omakotitalo, jossa kaikilla toiminnoilla on paikkansa ja tarkoituksensa. Täällä yhdistyvät täydellinen sijainti, suurellekin perheelle toimiva pohjaratkaisu sekä Skandinaavisen raikas tyyli. Tässä yksitasoisessa talossa on todella toimiva ja tehokas pohjaratkaisu. Eteisestä on käynti tilavaan olohuoneeseen, jossa on avokeittiö ja ruokailutila. Keittiössä on säilytys- ja laskutilaa riittävästi, ja ruokailutilaan saat mahtumaan suuremmankin ruokapöydän. Suuret ikkunat ja huonekorkeus tuovat tilaan avaruutta. Olohuoneessa on myös varaava takka. Ikkunoista avautuu vehreä näkymä kohti puistoa ja ympäröivää pientaloaluetta. Talossa on myös kolme makuuhuonetta, jotka kaikki mukavan kokoisia. Säilytystilaa löytyy kahdessa makuuhuoneessa olevista vaatehuoneista ja kolmannessa makuuhuoneessa olevista kaapistoista. Lisäksi löytyy arjen askareita helpottava, käytännöllinen kodinhoitohuone, erillinen-wc sekä upeat sauna- ja pesuhuonetilat. Kodinhoitohuoneessa on oma sisäänkäynti, jonka kautta voi saunoessa mennä helposti pihalle vilvoittelemaan. Kokonaisuuden kruunaa aurinkoinen ja tilava terassi. Terassille ja piha-alueelle pääsee sekä olohuoneesta että kodinhoitohuoneesta. Terassi toimii oleskelutilan jatkeena vaikka läpi vuoden. Täällä on helppo viihtyä ja viihdyttää myös vieraita. Tämä upea erillistalo on rakennettu omalle tontille Laaksolahden keskeiselle ja halutulle asuinalueelle. Päiväkodit, koulu ja päivittäistavarakauppa löytyvät läheltä. Ulkoilusta pitävälle luonnonkaunis ympäristö tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun. Urheilupuisto ja uimaranta löytyvät läheltä. Myös liikenneyhteydet ovat erinomaiset liikuitpa sitten omalla autolla, julkisilla tai vaikka polkupyörällä. Tule ja ihastu! Lisätiedot ja esittelyt: - Virpi Schlegel | 045 6314151 | virpi.schlegel@remax.fi - Sven Schlegel | 045 885 4900 | sven.schlegel@remax.fi Onko nykyinen asuntosi vielä myymättä? Pyydä meidät kylään! Tapaamisen aikana saat arvion asuntosi arvosta sekä tietoa siitä, kuinka juuri me voimme auttaa kotisi myynnissä. Teemme työtämme tiiminä, jolloin saat palvelukseesi aina kaksi välittäjää, jotka molemmat antavat kaikkensa onnistuneen asuntokaupan eteen. Yhdessä onnistumme!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80354977
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + avok + kph + s + khh + wc + 2vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
110 m²
Kokonaispinta-ala
119 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Asuinpinta-ala 110 m2, kokonaispinta-ala 119 m2, kerrosala 125 m2. Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2020
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

620 000,00 €

Velaton hinta

620 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

762,01 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkönkulutus on ollut arviolta 11 500kWh/vuosi. Vesi- ja jätemaksut HSY:n hinnaston mukaan. • Sekajäte 300 litran astia tyhjennys 2 vkon välein, vuosimaksu 285 €, sisältää astiavuokran. • Biojäte, kompostointi tai keräily HSY hinnaston mukaisesti (tällä hetkellä ilmoitettu kompostointi, mutta ei käytössä)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet. Polttopuut eivät kuulu kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 05.06.2029
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Nilan poistoilmalämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys.
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Vaaleasävyinen avokeittiö yhdistyy upeasti olohuoneeseen. Keittiön varustuksiin kuuluu astianpesukone, keraaminen liesi, kalusteuuni, jääkaappi, pakastin sekä liesituuletin. Työtasot ja lattia ovat laminaattia, seinät maalatut.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tyylikkään ja laatoitetun kylpyhuoneen varustuksiin kuuluu kaksi suihkua ja wc-istuin. Tyylikäs yksityiskohta on saunan ja pesuhuoneen välinen lasiseinä.
WC-tilojen kuvaus
Erillisen-WC:n varustuksiin kuuluu wc-istuin, käsisuihku, lavuaari, allas- ja peilikaappi. Lattia on laatoitettu ja seinät maalatut.
Saunan kuvaus
Tunnelmallisen ja tyylikkään saunan varustuksiin kuuluu sähkötoiminen pilarikiuas, ikkuna ja upea lasiseinä suihkuhuoneen suuntaan. Seinät ja katto ovat paneloidut ja lattia laatoitettu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneen varustuksiin kuuluu pesukone- ja kuivausrumpuliitäntä, runsaasti kaapistoja, kaatoallas ja lattiakaivo. Lattia on laatoitettu ja seinät maalatut. Tilasta on oma uloskäynti. Pesukone ja kuivausrumpu sisältyvät kauppaan.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on reilun kokoinen, noin kahdeksan metriä pitkä ja yli viisi metriä leveä. Huonekorkeuttakin on parhaimmillaan yli kolme metriä. Tähän yhdistettynä isot ikkunat tekevät tilasta valoisan ja avaran. Seinät ovat maalatut ja lattia laminaattia. Olohuone yhdistyy ruokailutilaan ja olohuoneesta on myös käynti terassille.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita löytyy suuremmankin perheen tarpeisiin; kolme kappaletta. Lattiat ovat laminaattia ja seinät maalatut. Yhden makuuhuoneen seinä on tapetoitu.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Erillisissä vaatehuoneissa (2 kpl) on reilusti säilytystilaa. Lattia on laminaattia ja seinät ovat maalattu.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-60-29-6
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 485 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa
Rakennusoikeuden pinta-ala
371.3 m²
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Kiinnitykset: 440000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Lisätiedot hallinnanjakosopimuksesta.
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki | vaihde 09 816 21 |
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Pihalla oleva erillinen varasto.
Palvelut
Laaksolahden kattavat palvelut ovat kävelymatkan päässä. Täältä löytyvät niin päiväkodit, koulut, terveyspalvelut, kaupat, uimaranta kuin harrastusmahdollisuudet läheltä. Myös liikenneyhteydet ovat erinomaiset, riippumatta siitä miten haluat liikkua.
Pihan kuvaus
Huoneistolla on erillinen varasto ja tekninen tila.
Tiedustelut
Virpi Schlegel, 045 631 4151, virpi.schlegel@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Laaksolahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Virpi Schlegel

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.