Kerrostalo | 3 h, avokeittiö, kph, sauna, erillinen wc ja terassiparveke

Melkonkatu 9 B, Lauttasaari, Helsinki

Hinta

518 000 €

Koko

74 m²

Vuosi

2007

Tarjolla upea neljännen kerroksen hyväkuntoinen kolmio Lauttasaaressa. Asunto sijaitsee vuonna 2007 rakennetussa kerrostalossa. Asunnossa on loistava pohjaratkaisu ja ikkunat kolmeen eri ilmansuuntaan. Lattiat ovat tyylikästä tammilankkuparkettia. Keittiökaapistot ovat ajattomat korkeakiiltoisine valkoisine ovineen. Keittiön tasot ovat kiveä, lasku- ja säilytystilaa on mukavasti. Kahdesta makuuhuoneesta pienempi sopii hyvin työ-, vieras- tai lastenhuoneeksi. Asunnossa on tilava ikkunallinen kylpyhuone ja sauna. Kylpyhuoneessa on mukavasti säilytystilaa ja paikat niin pesukoneelle kuin kuivausrummulle. Erillinen wc, asunnon runsaat säilytystilat sekä verkkovarasto tuovat arkeen helppoutta. Asumisviihtyvyyttä lisäävät taloyhtiön suojaisa piha, sähkökäyttöiset puusälekaihtimet, osakkaan asennuttama viilennykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu ja kaiken kruunaava upea lasitettu terassiparveke. Tämä asunto on todella viihtyisä! Samalla myydään myyjän omistama autohalliosake (AP 45, 18 000,00 euroa), jossa on myös sähköauton latauslaitteisto. Yhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla, mutta tämän huoneiston tonttiosuus ja lähes kaikkien muidenkin osakkaiden tonttiosuudet on jo lunastettu. Täällä asut kaikessa hiljaisuudessa vehreällä sisäpihalla keskellä rauhallista ympäristöä, mutta lähellä on runsaasti palveluita. Noin 600 metrin päässä ovat K-Supermarket, S-Market ja Lidl. Reilun kilometrin etäisyydellä ovat puolestaan metroaseman yhteydessä toimivan kauppakeskus Lauttiksen kaupat, kahvilat, ravintolat ja muut palvelut Alkoineen sekä kuntosaleineen. Lisäksi pääset ulkoilemaan nopeasti Lauttasaaren merimaisemiin ja nauttimaan kesäisin uimarannoista sekä venesatamista. Lähellä on myös leikkipuistoja, päiväkoteja ja kouluja. Liikenneyhteydet ovat loistavat: pääset sujuvasti mm. Länsiväylälle ja Kehä I:lle. Omalla autolla hurautat Helsingin keskustaan helposti. Lauttasaaresta on myös tiheästi liikennöidyt julkisen liikenteen yhteydet niin metrolla kuin linja-autolla. Lauttasaaresta on myös hyvät pyöräilyreitit moneen suuntaan. Esittelyvaraukset Maija Lukkari-Nyman/Maijan Maailma LKV, P. 0401464688

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80354453
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 h, avokeittiö, kph, sauna, erillinen wc ja terassiparveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74 m²
Kokonaispinta-ala
74 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Pinta-ala on osakkaan ilmoittama, yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen, ei tarkistusmitattu
Kerrokset
4/7
Rakennusvuosi
2007
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

518 000,00 €

Velaton hinta

518 000,00 €

Neliöhinta

7 000,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

355,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

355,20 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 23,75 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: -Autohallipaikka Hoitovastike 31,51 euroa Pääomavastike 0,00 euroa Yhtiövastike yhteensä 31,51 euroa Sähköautopaikka, 5,96 euroa/kk (1.5.2024 asti 3,75 euroa/kk)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: Lautaparkettilattia, maalatut seinät. Liukuovikaapisto.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: : Elisa, kaapeli-tv, DVB-C (digitaalinen kaapeli). Tietoliikennejärjestelmä: Kuitu. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Lunastusoikeus: Ei huoneisto-osakkeissa. Kyllä autopaikkaosakkeissa autopaikkaosakkeen siirtyessä sellaiselle siirronsaajalle, joka ei ole yhtiön osakas tai yhtiö itse (katso yhtiöjärjestyksen 10 §).
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Tehdyt selvitykset ja tutkimukset: -PTS Suunnitelma on teetetty Suomen Talokeskus Oy:llä vuonna 2017 -Kiinteistöön on laadittu huoltokirja. Huoltokirja on sähköinen FIMX – järjestelmässä. Huoltokirjassa on mainintoja laitteiden huolloista ja kunnossapitojaksoista, jotka tulee huomioida kiinteistönpidossa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Keittiön kuvaus
Tamminen lankkuparkettilattia, maalatut seinät. Kivitasot, välitila laattaa. Keittiökaapistot valkoisilla korkeakiiltoisilla ovilla. Bosch-merkkiset keraaminen liesi, uuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Siemens-merkkiset jääkaappi ja pakastin. Franken liesituuletin. Hoover-viinikaappi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Laatoitetut lattiat ja seinät. Lattialämmitys, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, bideesuihku ja wc-istuin. Allaskaappi, allas ja peilikaappi. Spottivalaisimet. Ikkuna, sälekaihtimet.
WC-tilojen kuvaus
Laatoitetut lattiat ja seinät. Haapapaneloitu katto. Wc-istuin, bideesuihku, allas, allaskaappi ja peili. Spottivalaisimet. Lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Kaakeloidut lattiat. Lauteet lämpökäsiteltyä haapaa. Paneloitu seinä ja katto. Harvian Vega steel -sähkökiuas. Ikkuna, sälekaihtimet.
Olohuoneen kuvaus
Tamminen lankkuparkettilattia, maalatut seinät. Olohuoneesta käynti terassiparvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone 1: Tamminen lankkuparkettilattia, maalatut/tapetoidut seinät. Peiliovellinen liukuovikaapisto. Makuuhuone 2: Tamminen lankkuparkettilattia, maalatut/tapetoidut seinät. Kulmakaappi.
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero ja kaapistot
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy, Rossi Kari, kari.rossi@braleva.fi, 09 801 3044
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, kuivaushuone ja huoneistokohtaiset verkkovarastot. Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiön osakkailla on mahdollisuus lunastaa osuutensa yhtiön tontista (B 48-huoneisto on lunastanut tonttiosuutensa). Ne osakkaat, jotka eivät ole osuuttaan lunastaneet, maksavat vuokratonttivastiketta. Tontin vuokranantaja on Suomen Asunnot ja Tontit I Ky ja tontin vuokrasuhde päättyy 22.9.2055. Vuosivuokra on tällä hetkellä 9140,79 €, Ei sisällä alv. Vuokrantarkistusperusteena toimii elinkustannusindeksi. Tontin lunastusoikeus yhtiöllä. Varsinainen yhtiökokous pidettiin 10.4.2024. Kokouksessa päätettiin rahastoida lainaosuussuoritukset ja tulouttaa pääomavastikkeet. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä/jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet nostaa tai laskea pääomavastiketta, mikäli koron nousu tai lasku sitä edellyttää. Huomioithan myös, että uudella omistajalla on oikeus osallistua yhtiökokoukseen vasta sen jälkeen, kun hänet on rekisteröity omistajaksi Maanmittauslaitoksen osakehuoneistorekisteriin. Rekisteröinnin on oltava valmis viimeistään yhtiökokousta edeltävänä päivänä. Pelkkä rekisteröintihakemuksen tekeminen ei oikeuta uutta omistajaa osallistumaan yhtiökokoukseen. Osakeluetteloon tai osakehuoneistorekisteriin merkitty omistaja (myyjä) voi antaa ostajalle valtakirjan, jolla hän valtuuttaa uuden omistajan osallistumaan yhtiökokoukseen ja tekemään sekä käsittelemään osakkaan muutostyöilmoitukset siihen asti, kunnes valtuutettu (uusi osakas/ostajat) on rekisteröity MML:n sähköiseen osakehuoneistorekisteriin. Kauppakirja toimitettava isännöintitoimistoon vastikemaksujen laskemista varten.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 63 Parkkipaikkoja: -Autohallipaikkoja: 63 kpl, joista 1 kpl yhtiön hallinnassa. Taloyhtiön hallussa on yksi vuokrattava moottoripyöräpaikka. Autopaikka nro 1 on pesupaikka, jota ei vuokrata.

Tehdyt remontit
Suoritetut kunnossapito- ja muutostyöt:
2011 / Piha-alueen parannustyö
2014 / Puuosien huoltomaalaus
2018 / IV-kanavien nuohous
2018 / Kattojen huoltokunnostukset
2019 / Parvekeovien ja -tuuletusikkunoiden perushuolto
2019 / Porrashuoneiden seinävalaisimien vaihto
2020 / Autohallin nosto-oven peruskorjaus
2020 / Parvekelasien perushuolto ja korjaukset
2021-2022 / Sähköautojen latauspisteet
2022 / Lämpöjärjestelmän- ja kiinteistöautomaation korjaukset
2023 / Autohallin vuodon korjaus
2023 / Ovilippojen uusiminen
2023 / Hissien puhelimien korjaus
2023 / Yläkerran asuntojen valokatteet
2023 / Valaisinremontti
2023 / Lämmönvaihtokoneiden korjaus
2023 / Ulko-ovien tuuletusritilöiden uusiminen
2023 / VSS tiiveyskoe ja muu paloturva
2023 / Chiller jäähdytyslaitteistojen kondenssivesiviemärien korjaus
2023 / Paloilmaisinkeskus uusittu
2024 / Kamerajärjestelmien uusinta autohallissa
Tulevat remontit
Korjaustarveselvitys vuosille 2024–2028:
-2025 Asuntojen paloilmoittimien uusinta
-2025 Parvekelasien tarkistus
-Lukituksen uusiminen, ei päätöstä ajankohdasta, kustannusarvio 24 000,00 euroa
-2027 Ilmastointikanavien nuohous
-Autohallin avainjärjestelmä
Energialuokka
D (2013), Energialuokka: D2013
Tontin koko
3 488 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Tontti: Oma/valinnainen, B 48 -huoneiston tonttiosuus lunastettu Vuokranantaja: Suomen Asunnot ja Tontit I Ky Vuosivuokra: 9149,79 euroa, ei sisällä alv. Vuokrasuhde päättyy: 22.9.2055 Vuokrantarkistusperuste: Elinkustannusindeksi Lunastukset: Tonttiosuutensa ovat lunastaneet 5 071,5 m2/lunastamatta 131,0 m2.
Kaavoitustiedot
Kaavoitus: Asemakaava. Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto P. 09) 310 1691. Vattuniemen keskuksen kaavamuutos: https://www.hel.fi/static/ksv/2023_kaava/ak12701_Kaavakartta_muutettu_18012024.pdf https://www.hel.fi/static/ksv/2023_kaava/ak12701_Kaavakartta_muutettu_18012024.pdf Melkonkatu 7, Täydentävää asuinrakentamista kolmella Vattuniemen tontilla https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunta/Suomi/Paatos/2022/Kymp_2022-11-22_Kylk_37_Pk/4C728D0F-F4EE-CD56-9EFF-8480FDC00000/Liite.pdf https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunta/Suomi/Paatos/2022/Kymp_2022-11-22_Kylk_37_Pk/4517EF71-C193-C5B3-A5AE-84EB70800007/Kaupunkiymparistolautakunnan_esitys_kaupunginhalli.pdf https://kartta.hel.fi/ -> aineistot -> kaavoitus ja liikennesuunnittelu ->valmisteilla olevat
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Serica

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut, päiväkodit, ruokakaupat, julkinen liikenne ja muut palvelut lähietäisyydellä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Myyjän omistama autotalliosake (AP 45) myydään ensisijaisesti asunto-osakkeen ostajalle, hintapyyntö 18 000,00 euroa. Autopaikassa on sähköauton latauslaitteisto (Teho 11 kWh). Pyydä lisätietoa välittäjältä. Katupysäköinti, asukaspysäköintitunnus N.
Tiedustelut
Maija Lukkari-Nyman, +358401464688, maija@maijanmaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Lauttasaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Maija Lukkari-Nyman

+358401464688

Maijan Maailma LKV

Vironkatu 6 A 15 a,
00170 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.