RE/MAX Aurora | Kiinteistönvälitys Aurora LKV Oy

Kerrostalo | 3h + kt + s + kph + las.parv.

Mestarinkatu 8 B, Leppävaara, Puustellinmäki, Espoo

Hinta

359 000 €

Koko

71 m²

Vuosi

2018

Ylimmän kerroksen kolmio aivan Leppävaaran loistavien palveluiden varrelta! Tämä asunto hurmaa erinomaisella pohjaratkaisulla, tilavilla oleskelutiloilla ja tyylikkäillä materiaaleilla. Olohuone, keittiö ja ruokailutila ovat yhtä avointa tilaa. Avoin tila tarjoaa täydelliset puitteet vieraiden kanssa oleiluun: oli juhlat sitten viini-ilta ystävien kanssa tai juhlapyhät lastenlasten kanssa. Keittiössä on mukavasti säilytystilaa ja tilaan mahtuu isompikin ruokapöytä. Olohuone on tilava ja siitä on käynti lasitetulle parvekkeelle nauttimaan kauas avautuvista, rauhallisista maisemista. Makuuhuoneita on kaksi ja ne on sijoitettu eri puolille asuntoa. Kylpyhuone on harmoninen värimaailmaltaan ja sen kruunaa oma sauna. Autoilijalla on mahdollisuus ostaa samalla sähköauton latauspistokkeella varustettu autohallipaikka, velaton hinta 21 500 €. Autohallista pääset kulkemaan suoraan hissillä kotiin. Asunto Oy Espoon Maestro on valmistunut vuonna 2018 ja tarjoaa sinulle huoletonta asumista. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontillaan. Taloyhtiön asukkaana sinulla on käytössäsi kattavat yhteiset tilat mm. ulkoiluvälinevarastot, saunaosasto, kuivaushuone ja autohalli. Puustellimäki on vehreä alue osana Suur-Leppävaaraa, joka jää Mäkkylän ja Leppävaaran keskustan väliin. Siellä yhdistyy niin erinomaiset ulkoilumaastot kuin mainiot lähipalvelutkin. Urheilijalle ja ulkoilijalle läheltä löytyy mm. Talin ulkoilualue, josta pääset noin kolme kilometrin päästä löytyvään merenrantaan. Läheltä löytyy myös Leppävaaran urheilupuisto sekä Leppävaaran uimahalli ja maauimala. Lähin ruokakauppa löytyy 400 metrin päästä ja Kauppakeskus Sellosta löydät monipuoliset kaupat ja palvelut. Julkisella liikenteellä kuljet kätevästi Raide-Jokerilla, bussilla tai junalla. Omalla autolla liityt nopeasti mm. Turunväylälle tai Kehä I:lle. Bright apartment in the new residential area Puustellinmäki, Leppävaara for sale. Two bedrooms, big livingroom with open kitchen, bathroom, sauna and glazed balcony. Ideal location, excellent connections and public transport by bus, tram and train. Very peaceful surroundings, yet you can find many activities. Book your own private showing. Welcome! YHTEYDENOTOT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Kristiina Pelto, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV | 040 508 1250 | kristiina.pelto@remax.fi Service also in English. Puuttuuko sinulta lainalupaus tai onko oma asunto myymättä? Anna ammattilaisen auttaa, ota minuun yhteyttä ja sovitaan aika asuntosi maksuttomaan hinta-arvioon. Autan mielellään myös rahoituspäätöksen kanssa yhteistyöpankkiemme avulla. Tämä on Internetin-kohdeilmoitus. Pyydä virallinen myyntiesite välittäjältä. Avainsanat: ylin kerros, Raide-Jokeri, juna-asema lähellä

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80346300
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + s + kph + las.parv.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
71 m²
Kokonaispinta-ala
71 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
8/8 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2018
Vapautuminen
viimeistään kuukausi kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

121 022,41 €

Velkaosuus

237 977,59 €

Velaton hinta

359 000,00 €

369 000,00 €

Neliöhinta

5 056,34 €/m²

Vastike

Hoitovastike

284,00 € / kk

Pääomavastike

1 571,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 860,40 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 15,50 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 5 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Muu vastike=mediavastike Lisätietoja maksuista: Mikäli rakennusaikaisen lainaosuuden maksaa pois, niin sen jälkeen rahoitusvastiketta ei makseta enää. Tämän jälkeen yhtiövastike on vain 289 € / kk (hoitovastike+mediavastike).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen lattiassa parketti, seinät maalattu.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, 10 M (5€/kk), lisämaksusta nopeuden korotus, Valokuitu (toimii hankkimalla Elisalta laitteen, joka muuntaa valokuidun ethernetiksi), Asukas tekee oman sopimuksen. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Ei ole asumisviihtyvyyteen vaikuttavia seikkoja. Muut tiedot: Parvekkeella saa grillata.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä):
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Keittiön kaapistot ovat Topi-keittiöiltä. Kodinkoneet Bosch, pl. astianpesukone (Asko, takuuta jäljellä 3 vuotta).
Erillisuuni, astianpesukone, jääkaappipakastin ja mikroaaltouuni (integroitu)
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Laatta ja maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä (kääntyvä suihkuseinä), bidee-suihku, lattialämmitys, peili (valopeili), pesuallas, allaskaappi ja Korkea kaappi
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja häkkivarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Huoneiston eteisen ja makuuhuoneiden kaapistoissa on Elfa-säilytysjärjestelmä.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi/huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Ainoa & Co Oy, Tiina Tallnäs, palvelumestari@aamu.io, 09 615 07 333
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero (k2.kerros verkkokomerot), urheiluvälinevarasto (1.kerros pyörävarasto, k1.kerros toinen isompi pyörävarasto), kuivaushuone ( k1.kerros ja sauna), kaapeli-tv ja väestönsuoja
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Maksuton lenkkisauna kerran viikossa (naisten ja miesten vuorot erikseen). Taloyhtiön kiinnitykset: 11 198 600 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 37 Parkkipaikkoja: Taloyhtiön autopaikat ovat erillisillä osakkeilla (33 kpl). Lisäksi hallissa 3 kpl on taloyhtiön vieraspaikkoja (K2.kerros).

Tehdyt remontit
2022 Sähköautojen latauspisteiden asennus autohalliin
2021 JM Suomi takuukorjaukset
2020 Takuukorjausten jälkitarkastus/ Kiwa Inspecta
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen mukaan (2023-2027):
2025 Parvekelasien huolto
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013
Tontin koko
3 521 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kaavoitusviranomainen, Espoon kaupunki, p. 09 816 21 (vaihde)
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Maestro

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Lähin ruokakauppa K-Supermarket Leppävaara noin 400 metrin päässä. Kauppakeskus Sellon kattavat palvelut, kaupat ja ravintolat noin 800 metrin päässä. Sellosta löydät myös kirjaston.
Leppävaaran terveysasema ja neuvola noin 300 metrin päässä.
Paikallistiedot: Lapsiperheille taloyhtiön piha on todella hyvä. Pihalta löytyy mm. lelulaatikot ja taloyhtiön ulkolelut.
Koulut: Postipuun koulu noin 500 metriä, Leppävaaran koulu noin 700 metriä.

Liikenneyhteydet
Hyvät pyöräilytiet, sujuvat yhteydet omalla autolla, bussipysäkki lähellä ja juna-asema lähellä Erinomaiset liikenneyhteydet. Omalla autolla liikut helposti moneen suuntaan: pääset liittymään esimerkiksi Kehä I:lle, Vihdintielle ja Turunväylälle nopeasti. Julkinen liikenne alueella hyvä: lähimmät bussipysäkit löydät Mestarinkadun varrelta, Sellosta pääset hyppäämään junaan ja Raide-Jokerin lähin pysäkki on Sellolla (noin 750 km).
Lisätietoa auton säilytyksestä
Mahdollisuus ostaa erillisillä osakkeilla oleva autohallipaikka AP 62 (sähköautonlatauspaikka), velaton kauppahinta 21 500 €. Hoitovastike 21€/kk. Auton lataus kulutuksen mukaan. Plugit-järjestelmä lataushinta tällä hetkellä 21 senttiä/kwh. Autohallissa sijaitsevassa ilmoitustaulussa ajankohtainen hinta näkyvillä.
Tiedustelut
Kristiina Pelto, 040 508 1250, kristiina.pelto@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Leppävaara, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kristiina Pelto

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja

RE/MAX Aurora | Kiinteistönvälitys Aurora LKV Oy

RE/MAX Aurora | Kiinteistönvälitys Aurora LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.