OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Kuopio

Omakotitalo | 4h, k, khh, ph, s

Leppälinnunpolku 1, Hiltulanlahti, Kuopio

Hinta

379 000 €

Koko

125 / 169 m²

Vuosi

2024

Nyt myynnissä juuri valmistunut painumattomasta Kontiohirrestä valmistettu koti, joka tarjoaa laadukasta asumista pitkäksi aikaa uusille, onnekkaille ja ensimmäisille omistajilleen! Olohuone yhdistyy tilavaan keittiöön ja tyylikäs rimapaneeli-katto tuo rauhallisen fiilikseen niin arkeen kuin juhlaan. Keittiössä iso saareke sekä reilusti kaappitilaa unohtamatta integroituja kodinkoneita tarjoaa mainiot puitteet jokaiselle kotikokille. Makuuhuoneet ovat reilunkokoisia ja säilytystilaa löytyy kaapistojen muodossa sekä päämakuuhuoneessa olevan vaatehuoneen myötä. Kolmas makuuhuone soveltuu tarvittaessa vaikkapa olohuoneen jatkoksi kirjastohuoneeksi. Kodinhoitohuoneessa onnistuu päihittämään arkiset haasteet pyykkihuollon kannalta ja uloskäynnin ansiosta niin lapset kuin lemmikit pääsevät kurapesuun heti takapihalta läheisten ulkoilumaastojen koluamisen jälkeen. Pesutilat ovat toimivat, eikä täällä tule ollenkaan ahdas fiilis, vaikka olisi koko perhe pesuilla samaan aikaan: tilava sauna ja kaksi sadesuihkua takaavat tämän. Sävyt ovat ajattoman tyylikkäitä, jotka kestävät niin aikaa kuin katseita. Lattiapinnat asuintiloissa ovat kestävää ja tyylikästä kovapuuta unohtamatta vesikiertoista lattialämmitystä, joka takaa tasaisen lämmön koko taloon. Lämmön tuottaa tietysti kestävä, varmatoiminen ja käyttöedullinen vesi-ilmalämpöpumppu (Bosch). Kattomateriaalina keliä kuin keliä sekä vuosia kestävä peltikate. Piha-alue on tehty valmiiksi ja sieltä löytyykin nurmella olevaa aluetta, istutuksia ja tietysti asfaltoitu etupiha (asfaltoidaan toukokuussa). Talon yhteydessä lämmin autokatos tarjoaa arjen luksusta sekä iso ja lämmin varasto säilytykseen. Hiltulanlahti alueena on lapsiystävällinen, Kuopion uusin asuinalue erillispientalojen asutukselle. Kävelymatkan päästä löytyy koulu ja päiväkoti sekä kivenheiton päästä Matkus-kauppakeskus. hyvät kulkuyhteydet niin julkisella kuin omalla autolla tekevät täältä liikkumisen helpoksi, unohtamatta ympärillä olevaa kaunista luontoa. Hiltulanlahden uusin erillis- ja pientalojen korttelialue on juuri alkanut nousemaan ja tänne tulee lähitulevaisuudessa päiväkodista ulkoilukenttään kaikkea myös perheen pienimmille! Tämä koti on täysin muuttovalmis sinulle ja perheellesi! Talo valmistunut tarkalla pieteetillä juuri sisältä ja ulkoa. Pihat on tehty juuri sinulle ja perheellesi täysin valmiiksi (maatyöt, nurmikot, kivetykset ja istutukset) ja asfaltointikin tulee valmistumaan ennen luovutusta (toukokuu -24). Talon käyttö- ja lopputarkastus pidetään ennen toukokuun loppua. Nyt kannattaa olla nopea, soita ja mennään käymään paikan päällä! Tämän kodin sinulle myy ja esittelee: Justus Malinen OP Koti p.0505637925

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
576132
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, khh, ph, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
125 m²
Kokonaispinta-ala
169 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2024
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
30.5.2024
Vapautuu: 30.5.2024 mennessä

Hinta

Myyntihinta

379 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lämmitys: vesi-ilmalämpöpumppu. Sähkö: kulutuksen mukaan . Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: jätehuolto. .

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Energialuokka
  • B (2018)
  • Voimassa 6.5.2034.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vesi-ilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi
Pintamateriaali: Sauna: lattia latoitettu, seinä paneli. Kylpyhuone: laatoitettu. Eteinen: lattia laatoitettu. Wc: laatoitettu. Lattia: kovapuu. Seinät: hirsi / maali.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin integroitu pöytätasoon, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Saareke
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku x 2, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kuopio toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
297-36-102-1/297-36-102-1-L1
Tontin pinta-ala
1 056 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 317 m². Kuopion kaupunki. Käytetty rakennusoikeus rakennuslupapiirustusten mukaan. A=, e=0,30.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2023. Kuopion kaupunki
Lisätietoja kaavoituksesta: Kuopion kaupunki
Tontin vuokraaja
Kuopion kaupunki
Tontin vuokra
1 234,65 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2070

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuopio

Asuinalueena Hiltulanlahti, Kuopio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Justus Malinen

Myyntineuvottelija, KED

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Kuopio

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Kuopio

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.