Anne LKV Oy - Anne Jokinen
Anne LKV Oy - Anne Jokinen

Rivitalo | 4h, avokeittiö, khh, wc, kh, s, p, var. terassipiha, ak-paikka

Juoksuhaudankatu 5, Kalkunvuori, Tampere

Hinta

268 000 €

Koko

94 m²

Vuosi

2008

Kalkunvuoressa parhaalla paikalla upealla länsirinteellä vuonna 2008 valmistuneessa taloyhtiössa tilava huoneisto. Asunnon alakerta on avara. Olohuoneen huonekorkeus on noin 3,1 metriä avokeittiön sijoittuessa paria porrasta ylemmäksi. Keittiöstä on käynti kodinhoitohuoneen kautta takapihalle. Keittiössä on hyvin tilaa isommallekin ruokaryhmälle ja ikkunasta avautuu kaunis metsämaisema ja näkymää muinaisille juoksuhaudoille. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, länsiparveke, sauna ja kylpyhuone. Autolle on katospaikka ja toiselle autolle mahdollista vuokrata pistokepaikka. Taloyhtiön kaikkiin autopaikkoihin on tänä vuonna rakennettu sähköautojen latausinfra. Asunto Oy Tampereen Vuorimänty sijaitsee huippupaikalla metsäalueen länsirinteellä. Sijainti on kerrassaan mahtava; Mustavuoren laskettelurinne, kiipeilykallio, jousiammuntakeskus, pyöräilyrata ja ulkoilumaastot ovat kaikki vieressä. Päiväkoti, jossa myös eskari ja 1-2 luokat sijaitsee vain noin 100 metrin päässä. Liikekeskus Westerin kattaviin palveluihin matkaa on noin 2 km. Bussipysäkit ovat lähellä ja alueelta on hyvät liikenneyhteydet. Juoksuhaudankatu -> muinaiset juoksuhaudat: Taloyhtiön tontti rajoittuu laajaan metsäalueeseen. Asunnon takapihalta aukeaa kaunis metsämaisema ja vain muutamien metrien päässä näkyy juoksuhautoja. Alue on kulttuurihistoriallisesti arvokas. Alueelta löytyy ensimmäisen maailmansodan kynnyksellä rakennettuja juoksuhautoja. Tampereen Mustavuoren linnoitus on tehty vuosina 1916-1917. Juoksuhaudat on rauhoitettu muinaismuistolain nojalla. Sen mukaan esimerkiksi kiinteän muinaisjäännöksen kaivaminen, peittäminen, muuttaminen, vahingoittaminen, poistaminen ja muu siihen kajoaminen on kielletty. Kalkun Mustavuoren taisteluvarustus on yksi Pirkanmaan suurimmista linnoitusalueista. Mustavuoren taisteluvarustuksesta tekee erityisen arvokkaan se, että joissain kohdissa on vielä säilynyt taisteluhaudoissa olleiden puurakenteiden jäänteitä. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle - sovitaan sinulle parhaiten sopiva aika asuntoesittelylle. Soita Annelle 050 372 3133 tai lähetä viesti anne@annelkv.fi. ______________________________________________________ Lisätiedot ja esittelyt: Anne LKV, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kaupanvahvistaja, yrittäjä 050 372 3133 anne@annelkv.fi Ota seurantaan Anne LKV-tilit Instagram ja Facebook -> @AnneLKV Tiesithän - asiantunteva ja aktiivinen välittäjä sekä laadukas ja erottuva yksilöllinen markkinointi ovat ratkaisevat tekijät onnistuneelle asuntokaupalle. Säästä aikaa ja rahaa valitsemalla kerralla oikein – Suomen hyvämaineisinta kärkeä alallaan, Anne LKV.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21867167
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, avokeittiö, khh, wc, kh, s, p, var. terassipiha, ak-paikka
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
94 m²
Kokonaispinta-ala
94 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ulkovarasto (kylmä) n. 4 m2.
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2008
Käyttöönottovuosi
2008
Vapautuminen
Muu ehto: N. 1-2 kk kaupasta/sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

268 000,00 €

Velaton hinta

268 000,00 €

Neliöhinta

2 851,06 €/m²

Vastike

Hoitovastike

446,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

446,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

18,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Tietoliikennevastike sisältää laajakaistan ja autolatausoperointimaksun 3 €/kk. Autokatospaikka kuuluu jokaisella asunnolle. Lisäpaikkoja vuokrattavissa 25 €/kk/paikka (5 pistokepaikkaa taloyhtiön hallinnassa) Autokatospaikoilla ja pistokepaikoilla hybridi- ja sähköauton latausmahdollisuus. Alkaen 1.7.2024: Hoitovastike 470,0 €/kk. Vesimaksu 18,0 €/hlö/kk. Tietoliikennevastike 25,90 €/kk. Talousarvioon sisältyy ylimääräisen puolikkaan hoitovastikkeen periminen 9/2024. Perusteena IV-nuohous, mittaus ja säätö, joka on yhtiössä suoritettava v. 2024 (toteutetaan elo-syyskuussa 2024). Hallituksella on valtuudet periä tai olla perimättä 1-2 kuukauden ylimääräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa toimikaudella 2024-2025.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä laattalattia, seinäpinnat maalattu, kiinteät kaapit/avonaulakko. Yläkertaan johtaa vankat betoniportaat (kaiteet), jotka päällystetty huopamatolla. Etupihan puuterassi n. 12 m2. Etupihalla on kulkuväylä kivetty, pieni nurmialue sekä istutusallas, jossa 3 tuijaa.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: länteen
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet (poislukien khh, kh, s).
Kauppaan ei kuulu: Irtain
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä/tyydyttävä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Valkoiset keittiökaapit, jääkaappi (korkea), pakastinkaappi (korkea), astianpesukone, liesitaso (keraaminen), erillisuuni, liesituuletin (ilmanvaihdon säätö), työtasot laminaatti, parkettilattia, seinäpinnat maalattu. Keittiö ja olohuone ovat avaraa yhtenäistä tilaa - keittiö pari porrasta korkeammalla kuin olohuonetila. Keittiön ikkunasta avautuu upea metsämaisema. Keittiöstä käynti kodinhoitohuoneeseen.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa seinät ja lattia laatoitettu, suihku, suihkuseinä, allas ja -kaappi, peilikaappi, wc-istuin, bidesuihku, krominen pyyhekuivain (sähkö), ilmanvaihtokone, ikkuna. Kylpyhuoneen lattialämmitys (sähkö) kuuluu hoitovastikkeeseen.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa erillinen wc, jossa allas ja -kaappi, peilikaappi, wc-istuin, bidesuihku, laattalattia, seinät maalattu. Yläkerrassa kylpyhuoneen yhteydessä toinen wc.
Saunan kuvaus
Tilava sauna, jossa seinät ja katto puupaneeli, laattalattia, lauteet, sähkökiuas, ikkuna (metsämaisema)
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Valkoiset kaapistot, pesukoneliitäntä (paikka pesutornille), pesuallas, laattalattia, seinäpinnat pääosin maalattu, oskarinoksa, käynti takapihalle.
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Valoisa olohuone, joka yhteydessä avokeittiötilaan. Olohuone pari porrasta alemmalla tasolla kuin keittiötila. Olohuoneen huonekorkeus n. 3,1 m. Parkettilattia ja seinäpinnat maalattu. Iso ikkuna terassialueella.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa kolme hyvänkokoista makuuhuonetta. Makuuhuoneissa kiinteät kaapit. Isosta makuuhuoneesta käynti länsiparvekkeelle. Makuuhuoneissa seinäpinnat maalattu ja parkettilattiat.
Säilytystilojen kuvaus
Kiinteät kaapit makuuhuoneissa, eteisen kaapit, kodinhoitohuoneen säilytystilat, ulkovarasto etupihalla.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
REIM Tampere Oy, Hatanpään valtatie 24 A, 33100 Tampere, puh. 020 7438 600. Isännöitsijä Ilkka Lappalainen, ilkka.lappalainen@reim.fi.
Huolto
Lännen Kiinteistöpalvelu Oy, Kokkolankatu 4, 33300 Tampere, puh. 03 3142 3400.
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen tulo/poisto ja lämmöntalteenotto.
Taloyhtiössä vesikiertoinen patterilämmitys, märkätiloissa sähköinen lattialämmitys.

Tietoliikennejärjestelmä: DNA Welho 100M750M.

Päätetty yhtiökokouksessa 15.5.2023 aitojen, parvekkeiden ja leikkivälineiden maalauksesta talkoilla, rahoitus käyttäen aikaisempia hoitovastikeylijäämiä.

Juoksuhaudat:
Taloyhtiön tontti rajoittuu laajaan metsäalueeseen. Asunnon takapihalta aukeaa kaunis metsämaisema ja vain muutamien metrien päässä näkyy juoksuhautoja. Alue on kulttuurihistoriallisesti arvokas. Alueelta löytyy ensimmäisen maailmansodan kynnyksellä rakennettuja juoksuhautoja. Tampereen Mustavuoren linnoitus on tehty vuosina 1916-1917. Juoksuhaudat on rauhoitettu muinaismuistolain nojalla. Sen mukaan esimerkiksi kiinteän muinaisjäännöksen kaivaminen, peittäminen, muuttaminen, vahingoittaminen, poistaminen ja muu siihen kajoaminen on kielletty. Kalkun Mustavuoren taisteluvarustus on yksi Pirkanmaan suurimmista linnoitusalueista. Mustavuoren taisteluvarustuksesta tekee erityisen arvokkaan se, että joissain kohdissa on vielä säilynyt taisteluhaudoissa olleiden puurakenteiden jäänteitä.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 5 Autokatospaikkoja: 13

Tehdyt remontit
2013 Parvekkeiden ja aitojen maalaukset,
2018 Saumausten korjaus,
2018 Varastojen ja autokatosten puuosien maalaus,
2021 Puuaitojen kunnon tarkistus,
2021 Parveke- ja väliaitojen kunnostus,
2024 Sähköautojen latausinfra rakennettu kaikille autopaikoille.
Tulevat remontit
Yhtiön seuraavan viiden vuoden suunnitellut remontit 2024-2028:
- Ilmanvaihtokanavien puhdistus, mittaus ja säätö 2024
- Palovaroittimien päivitys määräysten mukaiseksi 2025.
Energialuokka
E (2013), Voimassa 9.12.2024 asti.
Tontin koko
4 240 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki, palvelupiste Frenckell 041 730 8168.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
10 497,94 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.3.2065

Asunto Oy Tampereen Vuorimänty

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kalkunvuoren koulut esikoulu ja 1-2 luokat n. 100 m,
Tesoman yhteiskoulu (mm. Liikuntapainotteinen luokka) n. 2,3 km
Lukio: Kaarila ja keskusta.
Palvelut: Liikekeskus Westeri n. 2 km (K-Supermarket Westeri, apteekki, Tokmanni, Alko, Subway, Kotipizza, PizzaHut, Pesula, Fimlab, kirjasto, R-Kioski, Terveysasema ja hyvinvointikeskus, Yhteisökahvila, nuorisotilat ym.), S-market Tesoma n. 2 km, K-market Kalkku n. 900 m
Muut palvelut: Taloyhtiön tontti rajoittuu laajaan Kalkunvuorenpuisto - ulkoilualueeseen.
Mustavuoren laskettelukeskus - takapihan ovelta 3 minuutin kävelymatka Mustanvuoren huipulle.
Freestyle pyöräilyrata noin 3 min takapihan ovelta.
Mustavuoren kiipeilykallio ja jousiammuntakeskus n. 350 m.
Ikurin liikuntahalli n. 1,5 km.
Tesoman koirapuisto n. 1,5 km.
Tesomajärven uimaranta n. 1,5 km.
Raholan liikuntakeskus n. 1,8 km.
Raholan hiekkakenttä n. 1,8 km.
Tesoman pesäpallokenttä n. 2,4 km.
Tesoman palloiluhalli n. 2,4, km.
Tesoman uimahalli, kuntosali ja jäähalli n. 1,9 km.
Päiväkodit: Kalkunvuoren päiväkoti n. 100 m
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki - Kalkunvuorenkatu, linjat 7, 7Y, n. 150 m Bussipysäkki - Kalkun kehätie, linjat 15A, 34, 71, n. 450 Lähijuna - Tesoman seisake
Lisätietoa auton säilytyksestä
Pistokepaikat 5 kpl taloyhtiön hallinnassa.
Autopaikkasäännöt hyväksytty yhtiökokouksessa 26.4.2024.
Pihan kuvaus
Terassi-/piha-alue suuntaa lähteen. Iso puuterassi, ulkovarasto, kulkuväylä kivetty, piha-alue aidattu.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Kalkunvuori, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jokinen Anne

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja, Yrittäjä

Anne LKV Oy - Anne Jokinen

Anne LKV Oy - Anne Jokinen
Anne LKV Oy - Anne Jokinen
SKVL jäsenyritys

c/o Tilisym Oy, Papinkatu 21,
33200 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.