Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Kerrostalo | 3h + k + kph

Hämeentie 2, Kallio, Helsinki

Hinta

489 000 €

Koko

70 m²

Vuosi

1928

Valloittavalla näköalalla varustettu läpitalon putkiremontoitu kolmio upealla sijainnilla! Tässä asunnossa ihastuttaa valoisuus, korkeat huoneet ja mahtava näköala, joka jaksaa joka kerta yllättää kotiin tullessa. Kauppahalli, Hakaniementori sekä Hakaniemenranta näkyvät olohuoneen ja päämakuuhuoneen ikkunoista. Korkealta viidennestä kerroksesta näkymä on muutenkin todella avara ja näin kesäaikaan ihanan vehreä. Sisäpihanäköala ikonisen tiililinnan keskelle on hurmaava sekin. Suuret oleskelutilat yhdessä hyvän huonekorkeuden kanssa tekevät asumisesta ilmavaa. Master bedroomiin mahtuu suuri sänky yöpöytineen ja tarvittaessa tilaa jää työpisteellekin. Toisaalta pienempi makuuhuone voi toimia työtilana ellei perheen nuoriso ole siitä eri mieltä. Keittiö on laadukas Noblessa ja tasot kestävää sekä tyylikästä kiveä. Kaapistoja on runsaasti ja todellisen kotikotin arvostama kaasuliesikin löytyy. Kylpyhuoneessa on spa-tunnelmaa. Seinä-wc sekä vaaleat suuret laatat yhdessä messinkisten sadesuihkun ja hanojen kanssa ovat ilo silmälle. Asunnossa on säilytystä varten kaapistoja sekä vaatehuoneeksikin soveltuva komero. Niiden lisäksi ullakon suureen varastoon mahtuu mahtava määrä tavaraa. Yhtiössä on meneillään jo loppusuoralla oleva linjasaneeraushanke. Hankkeessa peruskorjataan mm. asuinhuoneistojen kylpyhuoneet sekä uusitaan vesi- ja viemärinousut, peruskorjataan ilmanvaihtokanavat ja remontoidaan talosauna. Nyt myynnissä olevan asunnon kylpyhuone on jo valmis. Vielä jyvittämätön yhtiölaina on budjetin ja arvioiden mukaan tälle huoneistolle varsin maltillinen. Myyjä: "Parasta sijainnissa? Tori ja kauppahallin sijainti kadun toisella puolella, joka on ollut herkuttelijan unelma. Tokoinrannan vihreys ja Töölönlahden lenkkeilymaastot. Veden läheisyys. Iso leikkipuisto rannassa, joka on viikonloppuisin täynnä lapsiperheitä. Piknikit rannassa, jäätelökioski kulman takana ja drinksut Kallion monilla terasseilla. Kaikki mahdolliset julkiset liikennevälineet (ratikat, metro, bussit) joka ilmansuuntaan. Kallion kymmenet ravintolat ja viisi ruokakauppaa kivenheiton päässä. Kävelymatka Stockalle. Lentokenttäbussin pysähtyminen 100 metrin päässä." Mikäli tällainen putkiremontoitu muuttovalmis helmi kiinnostaa, niin ota yhteyttä ja varaa yksityisnäyttö. TÄMÄN KOHTEEN MYY Ville Erola LKV LVV | 040 727 2335 | ville.erola@bo.fi Service also in English. www.facebook.com/villeerolabolkv/ IG: @erolaville Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut sitoumuksetta maksuttomalle arviokäynnille. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista sekä miten asunnonvaihdon suhteen kannattaa edetä. Autan mielelläni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21111598
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
70 m²
Kokonaispinta-ala
70 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
5/7
Rakennusvuosi
1928
Käyttöönottovuosi
1928
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

483 010,61 €

Velkaosuus

5 989,39 €

Velaton hinta

489 000,00 €

Neliöhinta

6 985,71 €/m²

Vastike

Hoitovastike

455,00 € / kk

Pääomavastike

79,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

534,80 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Varsinainen yhtiökokous 25.5.2023 myönsi valtuudet periä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike. Valtuudet on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Saunamaksu 10,00 €/vuoro/kk. Kustannustiedot perustuvat viimeisimpään vahvistettuun tilinpäätökseen. Kevään yhtiökokousta ei ole vielä pidetty, joten vastikemäärät saattavat muuttua yhtiökokouksessa. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen. LATTIA: Laatta. SEINÄT: Maali. Vaatehuone / komero: LATTIA: Lauta. SEINÄT: Maali.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Pesukone, makuuhuoneen kaapistot (iso peilikaappi, pienempi kaappi sängyn kohdalla), sovittaessa keittiön Kartell-baarituolit.
Tehdyt remontit
2018 Keittiöremontti.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Noblessan 2018 remontoitu keittö. VARUSTUS: Jääkaappipakastin, kaasuliesi, uuni, astianpesukone, liesituuletin. LATTIA: Lauta. TYÖTASO: Kivi. VÄLITILA: Laatta. SEINÄT: Maali.
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Seinä-wc, sadesuihku, allas, allaskaappi, peilikaappi, hana, bidee. LATTIA: Laatta. SEINÄT: Kaakeli.
Saunan kuvaus
Taloyhtiön saunaa saneerataan parhaillaan ja valmistunee lähitulevaisuudessa.
Olohuoneen kuvaus
LATTIA: Lauta. SEINÄT: Maali.
Makuuhuoneiden kuvaus
LATTIA: Lauta. SEINÄT: Maali. Pienemmässä makuuhuoneessa tapetti.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneiston käytössä on suuri varasto ullakolla.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Kalliolinna
Isännöitsijän yhteystiedot
Pääovi Oy Juha Lylynen Tehtaankatu 10, 00140 Helsinki p. 044 7634 188
Huolto
Kiinteistöhuolto Heiskanen Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Koneellinen poistoilmanvaihtojärjestelmä, kaapeli-TV, ullakko, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone, mankeli, pesutupa, sauna.
Kuntotutkimukset: 2021 Pihakannen kuntotutkimus.
2020 LVV-Kuntotutkimus.
2019 Kylpyhuoneiden kuntotutkimus.
Tehdyt remontit
2022: Linjasaneeraus / kylpyhuonesaneeraus suunnittelu ja kilpailutus. Hissien kuntotutkimus.
2021: Piharakennuksen ja teatterin teknisen tilan katon remontointi. Pihakannen kuntotutkimus (jatkotutkimus). Kuparisen kattokupolin korjaustyöt ja ElaProof-pinnoite.
2020: Pihakannen kuntotutkimus. Putkiston kuntotutkimus. Kylpyhuonesaneeraus hankesuunnitelma. Julkisivun, vesikaton ja kuparisen kattokupolin korjaussuunnittelu.
2019: Kylpyhuoneiden kuntokartoitus.
2017: Hormikartoitus.
2016: Lämmitys: Patteritermostaattien säätöosien uusinta sekä verkoston
Säätö. Sähköpääkeskuksen uusinta (toteutussuunnittelu, toteutus): Uusitaan taloyhtiön
sähköpääkeskus ja rännilämmityksen ohjaus.
2015: Viemärit: Pysty- ja vaakaviemäreiden huuhtelu. Porrashuoneet (toteutussuunnittelu, toteutus): Porrashuoneiden maalauskunnostus. Ikkunat sisäpiha (toteutussuunnittelu, toteutus): Sisäpihan ikkunoiden ja tuuletusparvekkeiden ovien uusiminen. Porrashuoneiden ilmoitustaulujen uusiminen talon tyylin mukaisiksi. Asuinhuoneistojen sähköjohdatusten uusinta ja kotelointi, ovisummerijärjestelmän korjaus(uusiminen). Sähköpääkeskuksen määräaikaistarkastus.
2014 -2015: Tuuletusparvekkeiden 12 kpl uusiminen.
2014: Julkisivun pielipellitysten korjaus. Hissien kuntotutkimus.
2013: Ravintolan rautaportaat uusittu kiviportaiksi. Lukituksen uudelleen sarjoitus. Saattolämmityskaapeleiden uusiminen tai kunnostus. Saunaosaston pienet kunnostustoimet.
2012: Katon maalauskunnostus (Ei kupolia). Lämmönjakokeskuksen uusiminen ja patteritermostaattien uusiminen sekä verkoston säätö. Tuuletusparvekkeiden kaadon muuttaminen ulospäin talosta. Ilmanvaihtokanavien nuohous. Tiilijulkisivujen kuntotarkastus. Katon maalauskunnostus ja räystäiden saattolämmityksen uusiminen/kunnostus. (Ei kupolia). C-portaan ala-aulan portaiden käsikaiteen jatkaminen portaiden loppuun. Porrashuoneiden kaapelointikotelot. Sisäpihan ikkunoiden ja tuuletusparvekkeiden ovien uusiminen. Yleiskaapeloinnin uusiminen.
2010-2011: Julkisivun alaosan rappauskunnostus. Liiketilojen ikkunoiden ja porrashuoneiden ulko-ovien uusinta.
2011: Ovipuhelimien alataulujen uusiminen.
2010: Asuntojen kadunpuoleisten ikkunoiden uusinta.
2005: Tonttivesijohdon ja viemäriliittymän uusinta.
2004: Lausunto rakennuksen perustamistavasta.
2003: Peruskuntoarvio. Ilmanvaihtokanavien nuohous.
2002: B-portaan hissin modernisointi. Teatterin kupolin rappauksen uusinta.
1999: Vesikaton maalaus. Kellarin ja vintin hälyttimet asennettu.
1998: Remontti B-porras: B-portaan kph:t, keittiöt ja vesikalusteet.
1997: Käyttövesivaihdin uusittu.
1992-1993: Putkiremontti: C, D ja E-portaiden LVIS-linjasaneeraus (kph:t, keittiöt ja vesikalusteet).
1990: Sauna uusittu. Kaapeli-tv ja antennilaitteet uusittu.
1987: Lämmönsiirrin ja paineastiat uusittu.
1984: Sähkönousut ja -taulut uusittu. Hissiremontti. Putkiremontti: B-portaan LVIS-linjasaneeraus
Tulevat remontit
2023-2024: Linjasaneeraus (Remontti valmistunut jo C 46 huoneiston osalta. Asuinhuoneistojen kylpyhuoneet ja asuinhuoneistojen erilliset wc-tilat peruskorjataan. Märkätiloissa olevat vesi- ja viemärinousut uusitaan sekä erilliset keittiö- ja wc-nousut uusitaan. Ilmanvaihtokanavat peruskorjataan sekä iv-koneita mahdollisesti uusitaan. Lisäksi talosauna remontoidaan. Liikehuoneistojen märkä- ja wc-tilat remontoidaan myöhemmin erillisenä urakkana. Urakan kokonaiskesto on alustavasti noin 13 kk kuukautta ja huoneistokohtainen haitta-aika on noin 12-15 viikkoa). Liikehuoneistojen ikkuna- ja ovikarmien huoltokäsittely.
2023: Lämmönjakolaitteiston tarkastus ja huolto. Teatterin (liikehuoneisto M2) sähköjärjestelmien määräaikaistarkastus. Piharakennuksen katon ja kuparisen kattokupolin takuutarkastus. Pihakannen kuntotutkimuksen päivitys.
2024: Kiinteistön kuntoarvio.
2026: Liikehuoneistojen WC-tilojen kuntoarvio. Vesikaton kuntoarvio.
2030: Sähköpääkeskuksen määräaikaistarkastus. Liikehuoneistojen WC-tilojen peruskorjaus.
2035: Pystyviemäreiden huuhtelu.
Energialuokka
Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Tontin koko
1 334 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätiedot: Helsingin kaupunki p. 09 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Kallion ala-aste n. 500 m. Yläaste n. 1,1 km, Kallion lukio n. 600 m.
Palvelut: Viisi eri ruokakauppaa, Kauppahalli ja Hakaniemen tori sekä postipalvelut aivan vieressä. Kallion kirjasto n. 500 m. Kallion terveysasema n. 300 m. Stockman n. 1,6 km
Muut palvelut: Tori ja kauppahallin sijainti kadun toisella puolella, joka on ollut herkuttelijan unelma. Tokoinrannan vihreys ja Töölönlahden lenkkeilymaastot. Veden läheisyys. Iso leikkipuisto rannassa, joka on viikonloppuisin täynnä lapsiperheitä. Piknikit rannassa, jäätelökioski kulman takana ja drinksut Kallion monilla terasseilla. Kallion kymmenet ravintolat ja kahvilat kaikki kävelymatkan päässä.
Päiväkodit: Päiväkoti Kallio n. 450 m.
Liikenneyhteydet
Läheltä lähtee kaikki mahdolliset julkiset liikennevälineet (ratikat, metro, bussit) joka ilmansuuntaan.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kallio, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Erola Ville

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.