Rivitalo | 4h + k + kph + s + khh + vh 2kpl + erill.wc 2kpl + lasitettu parveke + piha + autotalli

Kanavasillantie 9, Laajasalo, Helsinki

Hinta

549 000 €

Koko

136,5 m²

Vuosi

1978

Tilava 136.5m2 rivitalokoti merinäköalalla suositusta Laajasalosta. Tämän kodin yksi parhaista puolista on poikkeuksellisen suuri oleskelutila merinäköalalla, jossa yhdistyy trendikäs Puustelli-keittiö, olohuone ja ruokailutila. Keittiö ja kodinkoneet on uusittu v.2021. Olohuone jatkuu lasitetulle parvekkeella, jossa ihastelet merinäköalaa. Lasituksen ansiosta parveke on käytössä aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn asti. Taloyhtiö on rakennettu rinteeseen, jonka ansiosta näkymät ovat avarat ja esteettömät sekä omaa rauhaa riittää. Alakerran piha on aidattu, joten siellä on lasten turvallista leikkiä ja lemmikkien oleskella. Asunnon pohjaratkaisussa on paljon arkea helpottavia ratkaisuja. Huoneet ovat tilavia ja säilytystilaa on hyvin kaapistoissa ja kahdessa vaatehuoneessa. Molemmissa kerroksissa on myös erillinen wc, jotka helpottavat arkea huomattavasti. Kotiin saapuessasi auton pysäköit autotalliin ja harrastevälineille on reilusti tilaa ulkovarastossa. Taloyhtiön on omalla tontilla ja järjestelmällisesti huollettu mm. v.2001 vesikattojen peruskorjaus, v.2006/2016 ikkunat ja ovet uusittu sekä v.2014 julkisivu- ja piharemontti. Laajasalo on kaupunginosa viheralueiden ja meren äärellä. Koti-ovelta alkaa upeat merenrantoja pitkin kulkevat ulkoilureitit ja uimarannalla on mukava nauttia kesähelteillä. Laajasalon kattavat lähipalvelut löydät Kauppakeskus Saaresta tai pienen ajomatkan päästä kauppakeskus Hertsistä. Alueella on myös useita venekerhoja ja lisäksi Laajasalossa on mm. jalkapallo-, tennis-, padel- ja golfkenttä. Herttoniemeen on lisäksi avattu uusi jäähalli viime vuonna. Koulut ja päiväkodit ovat myös alueella. Kulkuyhteys Helsingin keskustaan on bussilla ja metrolla sekä tulevaisuudessa nopeasti 15–20 minuutissa raitiovaunulla. Kruunusilloille tulee lisäksi kevyen liikenteen kaistat.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
ma 3.6. 14:00 - 14:45
Esittelijänä Antti Kivelä
p. 0442369991

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20974536
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph + s + khh + vh 2kpl + erill.wc 2kpl + lasitettu parveke + piha + autotalli
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
136,5 m²
Kokonaispinta-ala
136,5 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1978
Käyttöönottovuosi
1978
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

549 000,00 €

Velaton hinta

549 000,00 €

Neliöhinta

4 021,98 €/m²

Vastike

Hoitovastike

682,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

682,50 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Verisure hälytysjärjestelmä sisältyy hoitovastikkeeseen

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Muuta kauppaan kuuluvaa
Rullaverhot, kattovalaisimet, galleriakiskot, pimennysverhot (alakerta) ja yläkerrassa sisääntulon puolella näkösuoja/valonsuodatus-rullaverhot
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu, tiili
Keittiön kuvaus
jääkaappi/pakastin, induktioliesi, kalusteuuni, liesituuletin, aamiaiskaappi, astianpesukone, välitilalasi, työtasot keraaminen
Lattiamateriaalit: parketti
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
allaskaappi, peilikaappi, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Tero Kanerva, p. 050 387 4000
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 8

Tehdyt remontit
2001 - Vesikattojen peruskorjaus Lemminkäinen Oy:n toimesta - B-talon eteläseinät korjattiin Raaskat Oy:n toimesta 2002 Autotallien oviin kaukosäätö. 2004 Yhtiön Tv-antennit digitalisoitiin. 2005 Pensasaidat uusittiin. 2006 Eteläpuolisten ikkunoiden puitteet korjattiin EKN-GROUP Oy:n toimesta. 2008 Korjattiin autotallien takana kulkevaa asfalttitietä ja tehtiin sinne kääntöpaikka. 2009 Öljysäiliö täytettiin soralla. 2010 Lämpökeskus uusittiin (Uudenmaan Lämpötekniikka Oy) 2011 Autotallit paneloitiin ja maalattiin (Haagan Rakennustoimisto Oy) 2012 Vaihdettu patteriventtiilit, asuntokohtaiset sulkuventtiilit sekä lämmönjakohuoneen loput vanhat venttiilit ja asennettu paineenalennusventtiili (ULT Oy 2013 - LVI- ja rakennetekninen selvitys tehty (Doventus Oy) - Salaojitusten kunto ja toiminta tarkistettu - Salaojitusten kaivot kunnostettu (Haagan Rakennustoimisto) 2014 Teetetty taloyhtiön julkisivun ja pihaparannus työt: - kaadettu tontilta ylimääräiset puut (Kannikoski Toni tmi) - metalliosat kunnostettu ja maalattu (Haagan Rakennustoimisto) - parvekkeiden kaidelasitukset uusittu (Lasipalvelu Reijonen Oy) - uusittu peltiosia (mm. syöksyputket ja päätyjen ikkunapellitys) (Peltika Oy) - sisääntulojen lasitukset/väliseinät uusittu (Lasipalvelu Reijonen Oy) - etelänpuolen ikkunat ja ovet vaihdettu, B-talosta myös varsinainen kulkuovi vaihdettu (Domus yhtiöt Oy) - uusittu kulkuovien ja B-talon takaovien lukitus (Uudenmaan Lukko Oy) - piha-asfaltointi uusittu kivetykseksi (Lemminkäinen Infra Oy) - piha-aleen valaistus uusittu (Sähköpalvelu Kaislaranta Ky) - piha-alue (vihertyöt) julkisivun puolelta uusittu (tmi Anne Tossavainen) - kunnostettu B-talon pihavarastot ja uusittu peltikatto (B6 ja7) (Haagan Rakennustoimisto Oy ja Peltika Oy) 2015 - piha-alueen vihertyöt saatettu loppuun (tmi Anne Tossavainen) - päivitetty antennijärjestelmä UHF taajuuden HD kanavia varten (Tuusulan antennilinja) 2016 - Uusittu rakennuksien uusimatta olleet ovet ja ikkunat (Domus yhtiöt Oy) - Uusien ovien lukitus (Uudenmaan Lukko Oy) 2017 - IV-putkien nuohous (Sisäilmahuolto) - Kattojen huolto kunnostus (AL-Katot) 2019 - Uusittu kattoikkunat (AL-Katot) 2020 - Uusittu alatallin (huoneistojen A1-A4 tallit) ovet (T:mi Mainos Pilleri) - Teetätetty selvitys putkistojen kuntokartoitus (Suomen Asiantuntijapalvelut Oy) - Edellisen seurauksena teetätty korjaussukitus osalle A-talon viemäriä (Sukitusykköset Oy) 2021 - Uusittu ylätallin (B5-B8 ) ovet (T:mi Mainos Pilleri) - Suoritettu jyrsijätorjunta ja asennettu hiirenestot tillivuorauksen tuuletusrakoihin (Delecon) 2023 - Paikallistettu ja korjattu lämmitysverkoston vuoto alatallin nurkassa. (Timanttityö Titaani, Herttoniemen LVI-huolto) - Suoritettu jyrsijätorjuntaa (Delecon)
Tulevat remontit
2024 autopaikkojen sähköistämisen suunnittelu / toteutus, kattojen kuntotarkastus. 2026 selvitys putkistoremontin tarpeesta. 2027 putkistojen kuntokartoituksen mahdollisesti aiheuttamat toimenpiteet
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
3 604 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
kartta.hel.fi tai Helsingin kaupunki p.09 310 22111
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kanavasillantie 9

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Laajasalo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kivelä Antti

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Yrittäjä

asuntomyyjat.com LKV Suomi Oy

asuntomyyjat.com LKV Suomi Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.