Muutos LKV | Urban Cabin Oy
Muutos LKV | Urban Cabin Oy

Omakotitalo | 6h, k, kph / wc, s, khh, erill.wc, wc / kph, parveke, terassi

Hirsimoisiontie 6, Aitolahti, Tampere

Hinta

349 000 €

Koko

151,7 / 153,8 m²

Vuosi

2003

Tampereen Aitolahdesta, vain noin 20 minuutin päästä Tampereen Keskustasta, on nyt vapautumassa upea yhtiömuotoinen omakotitalo luonnon keskeltä! Asunto Oy Tampereen Aitoniementie 96 on kolmen omakotitalon taloyhtiö. Yhtiömuotoisessa omakotitaloasumisessa kustannukset jakautuvat asuntojen kesken ja pihapiiristä löytyy paljon tiloja yhteiskäyttöön. Turvallinen pihapiiri ja viihtyisä asuinympäristö! Pohjaratkaisu on suunniteltu erinomaisesti vastaamaan lapsiperheiden vaatimuksia. Isot ja tilavat huoneet, sekä huoneiden jaottelu toimivat erittäin hyvin. Alakerrassa on kaikki arkitilat. Ensimmäisenä taloon tullessa vastassa on iso aula, jonka yhteydessä on myös alakerran erillinen wc ja portaat yläkertaan. Tilavaan olohuoneeseen mahtuu hyvin kaikki olohuoneen kalusteet ja vaikka toinen isompi ruokapöytä. Keittiössä on hyvin tilaa arkiruokapöydälle ja runsaasti kaapisto- ja laskutilaa. Kodinhoitohuoneesta on käynti ulos sekä pesuhuoneeseen. Pesuhuoneessa on siistit laattapinnat ja alakerran toinen wc. Saunassa on niin sähkökiuas kuin puukiuaskin. Alakerran makuuhuoneista toinen on yhteydessä pariovilla olohuoneeseen ja toinen pienempi on toiminut nyt pukeutumishuoneena. Yläkerrassa on 3 todella isoa makuuhuonetta sekä iso aula. Aulaan saat helposti mahtumaan pienen leikkitilan lapsille tai erillisen työtilan. Aulasta on myös mahdollisuus jakaa seinällä taloon 6. makuuhuone. Lisäksi yläkerrassa on myös wc, jonka yhteydessä on amme. Kivana yksityiskohtana on myös kattoikkuna, joka tuo tilaan luonnon valoa. Tilaa tässä talossa riittää isommallekkin perheelle. Rakennusluvan ja yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoala on 160 m² ja kerrosala 178 m². Talolla on omaa piha-aluetta vähintäänkin riittävästi sekä oman piha-alueen jatkeena yhteistä piha-aluetta. Pihapiiristä löytyy asukkaiden yhteiskäytössä oleva verstas, jossa voi tehdä erinäisiä kunnostus- ja puutöitä. Grillikota on sijoitettu tontin reunalle, metsän keskelle. Jokaiselle asunnolle on myös oma autokatospaikka ja taloyhtiössä on myös pihapaikkoja. Lisäksi pihasta löytyy myös pieni puutarha kasvihuoneineen. Lisätiedot ja esittelyt Jussi Uusitalo, LKV Kiinteistönvälittäjä 040 8273 808 jussi.uusitalo@muutoslkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20834159
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, kph / wc, s, khh, erill.wc, wc / kph, parveke, terassi
Asuintilojen pinta-ala
151,7 m²
Muiden tilojen pinta-ala
2,1 m²
Kokonaispinta-ala
153,8 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alat perustuvat isännöitsijäntodistuksesta ja yhtiöjärjestyksestä saatuihin tietoihin sekä rakennuspiirustuksista laskettuihin arvioihin. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, mitattaessa pinta-alat saattavat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala 160 m², isännöitsijäntodistuksen mukainen pinta-ala 160 m². Asuintilojen pinta-ala n. 151,7 m², laskettu rakennuspiirustuksista ja siihen on huomioitu kaikki asuinkäytössä olevat tilat, muihin tiloihin on laskettu tekninen tila. Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä: 7h+k+s
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2003
Käyttöönottovuosi
2003
Vapautuminen
Vapautuu: 01.06.2024

Hinta

Myyntihinta

349 000,00 €

Velaton hinta

349 000,00 €

Neliöhinta

2 300,59 €/m²

Vastike

Hoitovastike

228,08 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

228,08 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

16,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksuennakko: 35,00 €/hlö/kk, tasaus mittarin mukaan. Yhtiön osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Sähkönkulutus perustuu nykykäyttöön ja voi siten olla pienempää tai suurempaa, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.
Tehdyt remontit
n.2008 talon Huoltomaalaus
n.2014 Olohuoneen seinien maalaus / tapetointi
n.2015 Kylpyhuoneen ja saunan uudelleen laatoitus, wc-istuimen uusiminen, suihkuseinä
n.2015 Kodinhoitohuoneen seinien maalaus
n.2016 Yläkerran makuuhuoneen seinien maalaus ja tapetointi.
n.2016 eteisen ja porraskuilun tapetointi / maalaus.
2016 tiilikattojen pesu.
2016 talon Huoltomaalaus.
n.2017 Alakerran ison makuuhuoneen seinien maalaus.
n.2017 Yläkerran ison makuuhuoneen seinien maalaus, kalusteiden uusiminen.
2018 Alakerran pienen makuuhuoneen seinien maalaus, lattian ja kalusteiden uusiminen.
2018 Keittiön kalusteiden ja koneiden uusiminen, seinien maalaus.
2019 Alakerran wc-tilan seinien laatoitus, kalusteiden uusiminen.
2019 ilmalämpöpumpun asennus.
2021 Yläkerran makuuhuoneen maalaus.
2022 Kuntoarviossa todetun rikkoontuneen kattotiilen uusiminen.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys: alakerrassa lattialämmitys, yläkerrassa patterit. Lisäksi varaava takka ja ilmalämpöpumppu.
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Tilava keittiö, jossa hyvin tilaa ruokapöydälle, runsaasti kaapisto- ja laskutilaa. Varustus: 2x jääkaappipakastin, astianpeskone, integroitu mikro, induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin hormiin, kiinteät valaisimet ja lattialämmitys. Lattiapinnat laatta, seinäpinnat maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa siistit laattapinnat. Kylpyhuoneesta käynti kodinhoitohuoneeseen / terassille sekä olohuoneeseen. Varustus: wc-istuin, peili, pesuallas, 2x suihku, lattialämmitys ja kiinteät valaisimet. Lattia- ja seinäpinnat laatoitettu.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran erillinen wc, varustus: wc-istuin, allaskaappi, peili, lattialämmitys ja kiinteät valaisimet. Lattia- ja seinäpinnat laatoitettu. Yläkerran wc/kph, varustus: wc-istui, allaskaappi, peili, poreallas ( viallinen, koneisto ei toimi ), lattialämmitys ja kiinteät valaisimet. Lattia- ja seinäpinnat laatoitettu.
Saunan kuvaus
Todella tyylikäs ja siistikuntoinen sauna. Varustus: sähkökiuas, puukiuas, kiinteät valaisimet ja lauteet. Lattiapinnat laatoitettu, seinäpinnat paneelia, osin rapattu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneesta käynti ulos, pesuhuoneeseen ja keittiöön. Varustus: kaapistot, vesipiste, lattialämmitys ja kiinteät valaisimet. Lattiapinnat laatoitettu, seinäpinnat maalattu.
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Todella iso ja tilava olohuone, jossa myös varaava takka. Lattiapinnat kovapuuparketti, seinäpinnat tapetoitu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yhteensä 5 makuuhuonetta, joista 2 alakerrassa ja 4 yläkerrassa. Yläkerran aulasta mahdollista erottaa 1 makuuhuone lisää. Makuuhuoneet ovat todella tilavia. Yksi alakerran makuuhuoneista toiminut pukeutumishuoneena. Lattiapinnat kovapuuparketti ( 1 mh:ssa vinyylilankku), seinäpinnat tapetoitu osin maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Jari Vehmas (asukasisännöitsijä)
Huolto
Huoltotoimenpiteet hoitaa pääosin asukkaat itse. Mikäli on runsasta lumentuloa auraus mahdollisesti ulkoistetaan tapauskohtaisesti.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Asukkailla on myös käytössä yhteisesti erillinen verstastila, lämmin varasto, puuvaja/pyörävaja, kasvihuone ja grillikota. Yleiskaapelointi. Ilmanvaihtotapa: Koneellinen tulo-ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 4 Parkkipaikkoja: 2

Tehdyt remontit
Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö 2014.
Talojen huoltomaalaus 2017.
Tulevat remontit
Yhtiöllä ei ole näköpiirissä muita isompia korjauksia seuraavan viiden vuoden aikana. Kattojen pesu ja huoltomaalaus voi tulla ajankohtaiseksi lähivuosina. Mahdolllinen aurinkopaneelien asennus voidaan tehda vasta taman käsittelyn jälkeen. Asia on todettu myös yhtiön hallituksessa. Pienempiin ja ajan kanssa joka tapauksessa lisääntyviin korjaustarpeisiin varaudutaan jonkin verran ylijäämäisen hoitokatteen kautta. Kokouksessa keskusteltiin myös verstaan lämmityksen muuttamisesta ilmalämpöpumpulla toimivaksi energiasäästöjen vuoksi.

Yhtiöllä ei ole lain vaatimaa kunnossapitotarveselvitystä.
Energialuokka
D (2013), E-luku: 225
Tontin koko
5 200 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki
Kaavoitustilanne
Yleiskaava

Asunto Oy Tampereen Aitoniementie 96

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autokatospaikka nro. 1 myydään 1540 € ( Autokatospaikka sisältyy kauppahintaan ).
Toteutuneita autokatospaikkoja 4 kpl joista 3kpl osakkeina, yksi taloyhtiön hallinnassa. Pihapaikkoja 2kpl.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Aitolahti, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Uusitalo Jussi

Kiinteistönvälittäjä LKV, Yrittäjä

Muutos LKV | Urban Cabin Oy

Muutos LKV | Urban Cabin Oy
Muutos LKV | Urban Cabin Oy
SKVL jäsenyritys

Tampellan Esplanadi 11,
33100 TAMPERE

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.